May 4, 2010

Susitikimas su Tomu Kaunecku

  2010 gegužės 8  

Vieta: studija Ciklopas (Naugarduko g. 96)
Laikas: 12:00

Tomas Kauneckas pripažįstamas vienu aktyviausių reklamos ir mados fotografų Lietuvoje. Tomas Kauneckas ir Ciklopas bendradarbiauja su visomis pagrindinėmis šalies reklamos agentūromis, didžiausiais Lietuvos mados ir gyvenimo būdo leidiniais. Tarptautinės patirties įgijo dirbdamas su foto agentūromis Corbis ir Getty Images taip pat bendradarbiaudamas su Didžiosios Britanijos dienraščiais ir žurnalais. Tomas Kauneckas dirbo su Сarlsberg, Jacobs, MTV, Skoda, Nordea ir Vodafone kompanijomis.

APIE STUDIJĄ CIKLOPAS

Tomas Kauneckas fotostudiją Ciklopas įkūrė 2004 m.  kartu su tarptautiniu karo fotokorespondentu Endžiu Lorencu Hernandesu (Andy Lorenzo Hernandez). Paskui komanda plėtėsi: atsirado asistentai, fotografai, retušuotojai, prodiuseriai, asistentai išmoko fotografuoti. Šiuo metu studijoje dirba aštuoni žmonės

TOMO KAUNECKO  MINTYS APIE FOTOGRAFIJĄ*
Idėjos visą laiką sklando ore – tai labai neapčiuopiamas dalykas. Jos dažnai priklauso nuo tavo komandos: modelio, stilisto, kirpėjo, grimuotojo. Būna, pradedi sesiją neturėdamas jokios idėjos ir žinai, kad ji ateis.
Fotografijos autoritetai: James Nachtwey, Henri Cartier-Bresson, Robert Capa, Erwin Olaf, Steven Meisel, Patrick Demarchelier, Annie Leibovitz, Solve Sundsbo.

SUSIJUSIOS NUORODOS

Tomo Kaunecko puslapis 
Studija Ciklopas  
Ciklopo studijos užkulisiai 



* Informacija iš internetinio žurnalo www.posh.lt

No comments:

Post a Comment